Servis

KEPUASAN PELANGGAN DAN KESELAMATAN ADALAH PENTING

Integriti adalah nilai yang mendasari semua tindakan kami. Kami berpegang kepada nilai-nilai etika dalam perniagaan dan berkomitmen untuk berlaku jujur, adil, dan telus dalam semua urusan.

towing kl
TRUK TUNDA FLATBED

Menyediakan bantuan tunda-menarik yang pantas dan selamat kepada pengguna jalan raya yang menghadapi kerosakan kenderaan atau terperangkap di jalan raya. Kami berusaha untuk tiba di tempat kejadian dengan segera dan membantu pemilik kenderaan dengan secepat mungkin.

PENGHANTARAN BATERI KERETA

Perkhidmatan ini menyediakan bateri baru yang berkualiti untuk menggantikan bateri yang rosak atau lemah. Bateri yang berkualiti tinggi memastikan prestasi dan kebolehpercayaan kenderaan dalam jangka masa yang lebih lama.

SERVIS TAYAR PANCIT
SERVIS TAYAR PANCIT

Perkhidmatan ini menyediakan perbaikan tayar pancit jika ia masih dapat dibaiki. Pemandu truk servis tayar biasanya akan memasang 'patch' atau 'plaster' pada kawasan pancitan tayar yang bocor untuk mengelakkan kebocoran berterusan.

PERBAHARUI INSURANS

Perkhidmatan ini membantu pemilik kenderaan dalam memperbaharui polisi insurans dengan mudah dan cepat. Pemandu truk servis perbaharui insurance akan membantu pemilik kenderaan dalam menguruskan proses pembaharuan polisi insurans.